Șuncă și brânză elvețiană se coace
Șuncă și brânză elvețiană coace este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 169 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, smântână, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Șuncă și brânză elvețiană coaceți cartofi, Brânză elvețiană, șuncă și sparanghel Se coace, și Cremă De Pui Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, muștarul și laptele până se formează aluatul moale; apăsați pe fundul tigaiei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta se rumeneste.
Într-un castron mediu, amestecați șunca, ceapa, ardeiul gras și smântâna; se întinde peste crustă.
Coaceți neacoperit 5 până la 6 minute sau până când amestecul este fierbinte și brânza este topită.