Șuncă și brânză de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și pui de brânză. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 40g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână un strop de boia, parmezan, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un știft.
Puneți un sfert de șuncă pe fiecare jumătate de piept de pui.
Întindeți crema de brânză uniform peste șuncă.
Rulati carnea de pui, începând cu capătul scurt și tucking se termină sub. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Combinați pesmetul, condimentul Italian și parmezanul. Înmuiați rulourile de pui în lapte și dragați în amestec de pesmet.
Așezați, coaseți părțile în jos, într-un vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Combinați margarina și sucul de lămâie; stropiți peste pui.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Pentru a servi, îndepărtați murăturile de lemn și feliați.