Șuncă și ananas coace

Șuncă și ananas coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți șuncă și ananas. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, lapte, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Ananas Yam Coace, și Mama (aproape) nu coace pătrate de ananas.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 400 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați șuncă, ananas și ceapă în farfurie. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele, ouăle și muștarul până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AnanasAnanas
MuștarMuștar
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Coaceți cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista