Șuncă Serrano și Membrillo Crostini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați șunca Serrano și membrana Crostini. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de aluat, pasta de membrillo, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (membrillo): Membrillo de mere și pere Tur, Platou de șuncă Serrano, măsline, feta și rachetă cu crostini de casă, și Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere la foc mare. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte. Albiți menta scufundând frunzele timp de 10 secunde în apa clocotită, apoi așezându-le imediat în apa cu gheață.
Scoateți menta din apa cu gheață și uscați-o.
Așezați frunzele de mentă și uleiul de măsline într-un blender și pur și simplu până se omogenizează. Puneți carafa blenderului deoparte și lăsați uleiul să se absoarbă cel puțin 2 ore. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient etanș, se acoperă și se lasă deoparte.
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și aranjați șunca într-un singur strat pe ea.
Coaceți până când șunca este crocantă și maro aurie, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Transferați șunca pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci, aproximativ 10 minute. Între timp, așezați membrana într-un castron mic și amestecați până se omogenizează. Când șunca s-a răcit, sfărâmați-o în bucăți de mușcătură și puneți-o aside.To asamblați crostini, întindeți o linguriță de Membrillo pe fiecare felie de baghetă prăjită, apoi acoperiți cu câteva crumble de șuncă și un bărbierit de brânză.
Stropiți câteva picături de ulei de mentă deasupra și serviți.Asocierea băuturilor: Bodegas Mart. C. C. D.Albari. Sărat, dulce și bogat în aromă, acest fel de mâncare necesită un vin pentru a-l contrabalansa. Deoarece Tema este Spania, este bine să mergeți cu un vin spaniol, în acest caz un albari crisp, lemony Albari.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto