Șuncă rămasă și supă de fasole Lima
Restul de șuncă și supa de fasole Lima ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți fasole lima, șuncă, apă, ceapă, cartof, unt, brânză procesată, amidon de porumb, sare de țelină și piper la fiert într-o oală mare. Se amestecă până se topește untul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.