Sunca proaspata sarata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1352 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,07 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați toate ingredientele într-un recipient mare. Scufundați șunca în saramură și lăsați-o să stea 3 zile la frigider. (Este un plan înainte, dar sooooooooooooooo merită!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți șunca din saramură, uscați-o și faceți felii în piele pentru a crea un model diagonal de trapă încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
1
Într-un robot de bucătărie, combinați rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea, după gust și aproximativ 1/2 cană de ulei de măsline. Masați cu generozitate acest amestec pe tot exteriorul șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pune cartofii într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi acest întreg meci shootin'. Aruncați cartofii generos cu puțin ulei de măsline și sare. Așezați șunca deasupra cartofilor și aruncați totul în cuptorul preîncălzit. Verificați carnea de porc în aproximativ 30 de minute, pielea ar trebui să devină maro și crocantă. În acest moment, scoateți șunca din cuptor și întoarceți-o, ungeți cu orice pastă rămasă de rozmarin/ulei de măsline și rearanjați cartofii pentru a nu arde. Așezați carnea de porc înapoi pe cartofi și reveniți la cuptor. Prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți șunca din cuptor după prima oră. Verificați cartofii pentru a vedea dacă devin puțin crocanți, rearanjați-I și adăugați bulionul de pui pe fundul tigaiei pentru a menține lucrurile cu adevărat umede și suculente. Reduceți căldura din cuptor la 350 de grade F și prăjiți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
În timp ce șunca se gătește, combinați muștarul Dijon, muștarul cu cereale integrale și mierea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu Os
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți șunca din cuptor și periați-o, generos, cu amestecul de muștar de miere. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți-o aproximativ 30 de minute. Întoarceți-l și periați din nou cu amestecul de muștar de miere (lăsați-l cu adevărat pe carnea de porc). Prăjiți până când atinge o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Muștar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți șunca din cuptor, pe o tăietură, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Sculptați bebelușul și aranjați feliile pe un platou de servire.
5
Transferați cartofii într-un bol de servire și serviți cu șunca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat