Șuncă Proaspătă Sărată

Șuncă Proaspătă Sărată
Sunca proaspata sarata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1352 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,07 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați toate ingredientele într-un recipient mare. Scufundați șunca în saramură și lăsați-o să stea 3 zile la frigider. (Este un plan înainte, dar sooooooooooooooo merită!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Scoateți șunca din saramură, uscați-o și faceți felii în piele pentru a crea un model diagonal de trapă încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1
Într-un robot de bucătărie, combinați rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea, după gust și aproximativ 1/2 cană de ulei de măsline. Masați cu generozitate acest amestec pe tot exteriorul șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pune cartofii într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi acest întreg meci shootin'. Aruncați cartofii generos cu puțin ulei de măsline și sare. Așezați șunca deasupra cartofilor și aruncați totul în cuptorul preîncălzit. Verificați carnea de porc în aproximativ 30 de minute, pielea ar trebui să devină maro și crocantă. În acest moment, scoateți șunca din cuptor și întoarceți-o, ungeți cu orice pastă rămasă de rozmarin/ulei de măsline și rearanjați cartofii pentru a nu arde. Așezați carnea de porc înapoi pe cartofi și reveniți la cuptor. Prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți șunca din cuptor după prima oră. Verificați cartofii pentru a vedea dacă devin puțin crocanți, rearanjați-I și adăugați bulionul de pui pe fundul tigaiei pentru a menține lucrurile cu adevărat umede și suculente. Reduceți căldura din cuptor la 350 de grade F și prăjiți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
În timp ce șunca se gătește, combinați muștarul Dijon, muștarul cu cereale integrale și mierea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți șunca din cuptor și periați-o, generos, cu amestecul de muștar de miere. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți-o aproximativ 30 de minute. Întoarceți-l și periați din nou cu amestecul de muștar de miere (lăsați-l cu adevărat pe carnea de porc). Prăjiți până când atinge o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți șunca din cuptor, pe o tăietură, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Sculptați bebelușul și aranjați feliile pe un platou de servire.
5
Transferați cartofii într-un bol de servire și serviți cu șunca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Du-te în oraș cu băiatul ăla rău!!!!
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista