Șuncă proaspătă prăjită cu citrice și secară

Șuncă proaspătă prăjită cu citrice și secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 984 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână anason stelat, bulion de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de Bourbon, citrice și arțar, Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........).
Instrucțiuni
Folosind un cuțit utilitar sau un cuțit ascuțit, îndepărtați cu atenție pielea de șuncă la intervale de 3/4"-1" în modelul acrosshatch, având grijă să tăiați doar prin piele și grăsime, nu în carne.
Îndepărtați salvie, 1/4 cană de sare, coajă de portocală șifulgi de piper roșu într-un castron mic. Frecați sareamestecați peste tot șuncă.
Transferați șuncă și orice amestec de sare în exces într-o pungă de plastic resigilabilă jumbo (2 galoane).
Așezați șunca în bagon o foaie mare de copt cu margini și răciți,întorcând șunca în fiecare zi pentru a vă asigura chiarcuring, timp de 4 zile.
Scoateți șunca din pungă și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Lăsați șunca să stea în camerătemperatura timp de 2 ore.
Aranjați un raft în treimea inferioară a cuptorului șipreîncălziți până la 500 F.
Așezați șunca,coada osului în sus, pe un suport într-o tigaie.
Prăjiți șuncă până când pielea devine aurie adâncămaro și începe să pufăie, aproximativ 20 de minute.Reduceți căldura la 325 buc. F. Adăugați cu grijă 1 cană de apă în tigaie (poate stropi) și prăjiți,rotind tigaia o dată, timp de 1 oră.
Adăugați 2 căni de apă în tigaie. Împrăștiați staranise în jurul șuncii; continuați să prăjiți,rotiți tigaia la fiecare 45 de minute și adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține lichidul de 1/4" în partea inferioară a tigaiei, până când pielea este aurie adâncă și crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a registrelor de șuncă 140 km f, 1 1/2-2 ore mai mult. În cazul în care pielea nu este crocantă în ultimele 30 de minute de gătit, creșteți căldura la 450 km F și prăjiți cu aproximativ 5 minute mai mult (urmăriți cu atenție).
Transferați șunca pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 1/2 ore(temperatura internă a șuncii va crește pe măsură ce se odihnește la aproximativ 150 de litri f).
Se toarnă sucuri din tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare; puneți sucurile deoparte și îndepărtați solidele în strecurătoare.
Set tigaie peste două arzătoare; addrye. Gatiti la foc mare, razuind orice bucati incrunate de pe fundul tigaiei, pana cand ryeis se reduce la jumatate, aproximativ 1 minut.
Se toarnă prin aceeași sită în ceașca de măsurare cu sucuri de șuncă. Se răcește la congelator timp de15 minute (acest lucru va face mult mai ușoară degresarea grăsimiide la suprafață).
Grăsime degresată de pe suprafața sucurilor; aruncați.
Transferați sucurile (ar trebui să aveți aproximativ1 cană) într-o cratiță medie.
Adăugați portocaliusuc și bulion sau 1 cană de apă. Se aduce la fierbere agentle la foc mediu-mare. Gătitpână se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă untul.Condimentați sosul cu sare, dacă este necesar. Carveham. Treceți sosul alături.