Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar
Șunca la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar este o fără lactate garnitură. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 99 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită șuncă pe os, zahăr brun, muștar integral și pâine de secară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 4%. Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun, Șuncă de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați șunca crudă într-o găleată mare și curată.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și a înmuia peste noapte sau cu până la 24 de ore înainte, schimbând apa de două ori.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Scurgeți și așezați șunca într-o formă mare de prăjire, acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 3 ore.
Scoateți șunca din cuptor și dați focul până la 200C/180C ventilator/gaz 6.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă coaja de pe șuncă, lăsând aproximativ 1-2 cm de grăsime; tăiați un model în formă de diamant în acesta. Într-un castron mic, amestecați zahărul și muștarul, apoi frecați toată șunca. Prăjiți timp de 30 de minute până când șunca este fragedă și exteriorul frumos și lipicios.
Aduceți la masă pe un platou mare căptușit cu frunze de dafin. Pentru a servi, tăiați felii groase de 1 cm de pe șuncă pentru a merge alături de pâinea de secară, murăturile și sosul de muștar (Faceți-vă propriul sos cu rețeta noastră de mai jos).