Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar

Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar
Șunca la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar este o fără lactate garnitură. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 99 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită șuncă pe os, zahăr brun, muștar integral și pâine de secară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 4%. Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun, Șuncă de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca crudă într-o găleată mare și curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și a înmuia peste noapte sau cu până la 24 de ore înainte, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Scurgeți și așezați șunca într-o formă mare de prăjire, acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Scoateți șunca din cuptor și dați focul până la 200C/180C ventilator/gaz 6.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă coaja de pe șuncă, lăsând aproximativ 1-2 cm de grăsime; tăiați un model în formă de diamant în acesta. Într-un castron mic, amestecați zahărul și muștarul, apoi frecați toată șunca. Prăjiți timp de 30 de minute până când șunca este fragedă și exteriorul frumos și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Aduceți la masă pe un platou mare căptușit cu frunze de dafin. Pentru a servi, tăiați felii groase de 1 cm de pe șuncă pentru a merge alături de pâinea de secară, murăturile și sosul de muștar (Faceți-vă propriul sos cu rețeta noastră de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine De SecarăPâine De Secară
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista