Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar

Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar
Șunca la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar este o fără lactate garnitură. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 99 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită șuncă pe os, zahăr brun, muștar integral și pâine de secară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 4%. Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun, Șuncă de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca crudă într-o găleată mare și curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și a înmuia peste noapte sau cu până la 24 de ore înainte, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
4
Scurgeți și așezați șunca într-o formă mare de prăjire, acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți șunca din cuptor și dați focul până la 200C/180C ventilator/gaz 6.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă coaja de pe șuncă, lăsând aproximativ 1-2 cm de grăsime; tăiați un model în formă de diamant în acesta. Într-un castron mic, amestecați zahărul și muștarul, apoi frecați toată șunca. Prăjiți timp de 30 de minute până când șunca este fragedă și exteriorul frumos și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
6
Aduceți la masă pe un platou mare căptușit cu frunze de dafin. Pentru a servi, tăiați felii groase de 1 cm de pe șuncă pentru a merge alături de pâinea de secară, murăturile și sosul de muștar (Faceți-vă propriul sos cu rețeta noastră de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Pâine De SecarăPâine De Secară
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista