Șuncă la cuptor cu glazură de marmeladă-hrean

Șuncă la cuptor cu glazură de marmeladă-hrean
Șuncă coaptă cu glazură de marmeladă-hrean este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 1061 calorii, 88G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, marmeladă de portocale, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză de Bruxelles cu glazură de marmeladă, Chiftele condimentate (cu glazură de marmeladă), și Tort de iaurt cu glazură de marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați șunca pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Folosind cuțit ascuțit, scor șuncă în model de diamant. Apăsați 1 cățel în centrul fiecărui diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
3
Se toarnă 4 căni de apă în tigaie. Friptură de șuncă 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Prăjitășuncă Prăjită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Între timp, amestecați marmeladă, hrean și zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MarmeladăMarmeladă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți șunca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați șunca pe foaia de copt. Aruncați sucurile de tigaie. Întoarceți șunca în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați suc de portocale în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Ungeți partea superioară a șuncii cu 1/3 de glazură de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
9
Coaceți șuncă 10 minute. Ungeți cu suc de portocale în tigaie, apoi periați cu jumătate din glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți șuncă 10 minute. Ungeți cu suc de portocale în tigaie și periați cu glazura rămasă. Prăjiți șunca până se încălzește, ungând la fiecare 5 minute, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
șuncășuncă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Lăsați șunca să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
12
Transferați pe platou.
13
Serviți șuncă fierbinte, caldă sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista