Șuncă la cuptor cu glazură de marmeladă-hrean
Șuncă coaptă cu glazură de marmeladă-hrean este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 1061 calorii, 88G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, marmeladă de portocale, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză de Bruxelles cu glazură de marmeladă, Chiftele condimentate (cu glazură de marmeladă), și Tort de iaurt cu glazură de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Așezați șunca pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Folosind cuțit ascuțit, scor șuncă în model de diamant. Apăsați 1 cățel în centrul fiecărui diamant.
Se toarnă 4 căni de apă în tigaie. Friptură de șuncă 1 oră 30 de minute.
Între timp, amestecați marmeladă, hrean și zahăr într-un castron mediu.
Scoateți șunca din cuptor.
Transferați șunca pe foaia de copt. Aruncați sucurile de tigaie. Întoarceți șunca în tigaia de prăjire.
Adăugați suc de portocale în tigaia de prăjire.
Ungeți partea superioară a șuncii cu 1/3 de glazură de marmeladă.
Coaceți șuncă 10 minute. Ungeți cu suc de portocale în tigaie, apoi periați cu jumătate din glazura rămasă.
Coaceți șuncă 10 minute. Ungeți cu suc de portocale în tigaie și periați cu glazura rămasă. Prăjiți șunca până se încălzește, ungând la fiecare 5 minute, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Lăsați șunca să se odihnească 15 minute.
Serviți șuncă fierbinte, caldă sau la temperatura camerei.