Șuncă, Gruyulincrukre și umplutură de ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați șuncă, Gruyulincrore și umplutura de ceapă. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrumrore, pătrunjel cu frunze plate, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă roșie, Gruyulincroxre și rosemary fougasse, Baie de ceapă franceză cu pâine prăjită Gruyere, și Șuncă, Ceapă Caramelizată Și Pizza Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și ouăle.
Adăugați cuburi de pâine prăjită.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline; vârtej. Saut ceapa timp de 2 minute. Reduceți căldura la minim; gatiti 30 de minute. Se răcește ușor.
Adăugați ceapa, șunca, brânza Gruyre și pătrunjelul în amestecul de pâine.
Coaceți umplutura la 350 timp de 45 de minute într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.