Șuncă glazurată dulce și picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați șunca glazurată dulce și picantă. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 366 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Un amestec de zahăr brun, sirop cu aromă de arțar, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dulce & picant glazurate BBQ cina, Ceapă Dulce Glazurată Picantă, și Șuncă Glazurată Cu Caise Dulci Și Picante.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Linia de prăjire superficială cu folie.
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, pe raft în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul.
Coaceți neacoperit aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când termometrul citește 135 F până la 140 F. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Periați șunca în ultimele 30 de minute de coacere.
Acoperiți șunca ușor cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.