Șuncă Glazurată De Vacanță
Sunca glazurată de vacanță este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 445 calorii. Această rețetă servește 16. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de conserve de caise, ananas, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Glazurată De Vacanță, Șuncă De Vacanță Glazurată, și Șuncă de vacanță cu glazură de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc; introduceți un cățel în fiecare diamant.
Coaceți, neacoperit, 1-1 / 2 ore.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul. Într-o cratiță mică, combinați sucul de ananas, conservele, muștarul și ienibaharul. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Puneți jumătate din glazură peste șuncă. Secure felii de ananas și cireșe pe partea de sus și părțile laterale ale șuncă cu scobitori.
Coaceți 30-45 de minute sau până când un termometru citește 140 de kilograme, bătând de două ori cu glazura rămasă.