Șuncă Glazurată Cu Miere
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Șunca glazurată cu miere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 65g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, muștar dijon, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny, și Șuncă Glazurată Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Îndepărtați pielea dură din șuncă, lăsând un strat subțire de grăsime. (Ham va arata un pic raggedy după acest pas.) Folosind un cuțit ascuțit, scor de grăsime într-un model de diamant. Apăsați un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Transferați șunca într-o tigaie mare și turnați 1 cană de apă. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră.
Faceți glazură: într-un castron, bateți zahărul brun, sucul de portocale, mierea, ghimbirul și muștarul până se omogenizează.
Scoateți folia din șuncă; periați cu o treime din glazură.
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Periați cu jumătate din glazura rămasă; coaceți cu 15 minute mai mult, adăugând mai multă apă în tigaie, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Periați cu glazura rămasă.
Coaceți, verificând la fiecare 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a șuncii înregistrează 60°, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Șuncă de cort cu folie dacă se rumeneste prea repede.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperită ușor cu folie, timp de cel puțin 20 de minute.
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece cu muștar asortat.