Șuncă Glazurată Cu Mere Prăjite
Șuncă glazurată cu mere prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,72 USD pe porție. O porție conține 968 calorii, 78g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar dijon, cuișoare măcinate, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vanilie Glazurate Suc De Fructe Prăjită Și Mere, Clatite de ovaz cu mere prăjite cu arțar, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. înscrieți șunca cu un cuțit de decojit prin piele și grăsime într-un model încrucișat strâns.
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare.
Coaceți 1 oră, 30 de minute.
Bateți untul de mere, muștarul, zahărul brun, oțetul și cuișoarele într-un bol până se omogenizează. După 1 oră, 30 de minute, periați șunca peste tot cu o parte din glazură și coaceți încă 20 de minute.
Adăugați merele în tigaie, tăiate în sus și coaceți, perindând șunca cu mai multă glazură la fiecare 20 de minute, până când șunca este crocantă și merele sunt fragede, 1 oră până la 1 oră, 30 de minute. (Întoarceți merele tăiate în jos în ultimele 20 de minute.)
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de sculptură.
Se servește cu merele prăjite.
Fotografie de Anna Williams