Șuncă Glazurată Cu Mere Prăjite

Șuncă Glazurată Cu Mere Prăjite
Șuncă glazurată cu mere prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,72 USD pe porție. O porție conține 968 calorii, 78g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar dijon, cuișoare măcinate, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vanilie Glazurate Suc De Fructe Prăjită Și Mere, Clatite de ovaz cu mere prăjite cu arțar, și Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. înscrieți șunca cu un cuțit de decojit prin piele și grăsime într-un model încrucișat strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Bateți untul de mere, muștarul, zahărul brun, oțetul și cuișoarele într-un bol până se omogenizează. După 1 oră, 30 de minute, periați șunca peste tot cu o parte din glazură și coaceți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați merele în tigaie, tăiate în sus și coaceți, perindând șunca cu mai multă glazură la fiecare 20 de minute, până când șunca este crocantă și merele sunt fragede, 1 oră până la 1 oră, 30 de minute. (Întoarceți merele tăiate în jos în ultimele 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Se servește cu merele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista