Șuncă glazurată cu cafea cu sos de ochi roșii
Sunca glazurată cu cafea cu sos de ochi roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 892 calorii, 65g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: ierburi, cafea proaspăt, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Tort De Cafea Glazurat, și Curcan glazurat cu arțar cu sos.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea din șuncă, dacă este prezentă, și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4".
Așezați șunca într-o tigaie de broiler ușor unsă.
Combinați zahărul și cafeaua fierbinte într-un bol mediu, amestecând până se dizolvă zahărul; se toarnă peste șuncă.
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 140, lipind la fiecare 20 de minute.
Transferați șunca din tigaie într-un platou de servire. Acoperiți și păstrați cald.
Se toarnă picături într-o ceașcă de măsurare cu 4 pahare; lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă și se aruncă grăsimea; amestecați smântâna în picăturile rămase.
Garnitura platou, dacă se dorește.