Șuncă glazurată cu cafea cu sos de ochi roșii

Șuncă glazurată cu cafea cu sos de ochi roșii
Sunca glazurată cu cafea cu sos de ochi roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 892 calorii, 65g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: ierburi, cafea proaspăt, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Tort De Cafea Glazurat, și Curcan glazurat cu arțar cu sos.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea din șuncă, dacă este prezentă, și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați șunca într-o tigaie de broiler ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Combinați zahărul și cafeaua fierbinte într-un bol mediu, amestecând până se dizolvă zahărul; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 140, lipind la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați șunca din tigaie într-un platou de servire. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă picături într-o ceașcă de măsurare cu 4 pahare; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
7
Se toarnă și se aruncă grăsimea; amestecați smântâna în picăturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Garnitura platou, dacă se dorește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista