Șuncă Glazurată Cu Bourbon

Șuncă Glazurată Cu Bourbon
Șunca glazurată cu Bourbon este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 674 calorii, 55g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de mere, jumătate de șuncă, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Glazurată Cu Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Somon Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 diametru F. Pulverizați tigaia de prăjire superficială sau tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie superficială. Scor în afara șuncă în model de diamant; introduceți cuișoare în forme de diamant. (Pentru a facilita introducerea cuișoarelor, utilizați un cuțit mic sau o scobitoare pentru a face găuri mici înainte de a introduce cuișoarele.) Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în cea mai groasă parte a șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, muștarul și bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți 1/2 din amestecul de zahăr brun uniform peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
șuncășuncă
6
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Periați cu amestecul de zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
8
Coaceți cu 40 până la 50 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F. dacă picăturile de tigaie încep să ardă, adăugați până la 1/4 cană de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți șunca din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista