Șuncă Glazurată Cu Bourbon
Șunca glazurată cu Bourbon este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 674 calorii, 55g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de mere, jumătate de șuncă, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Glazurată Cu Bourbon, Șuncă Glazurată Cu Bourbon, și Somon Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 diametru F. Pulverizați tigaia de prăjire superficială sau tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie superficială. Scor în afara șuncă în model de diamant; introduceți cuișoare în forme de diamant. (Pentru a facilita introducerea cuișoarelor, utilizați un cuțit mic sau o scobitoare pentru a face găuri mici înainte de a introduce cuișoarele.) Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în cea mai groasă parte a șuncii.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, muștarul și bourbonul.
Ungeți 1/2 din amestecul de zahăr brun uniform peste șuncă.
Periați cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți cu 40 până la 50 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F. dacă picăturile de tigaie încep să ardă, adăugați până la 1/4 cană de apă în tigaie.
Scoateți șunca din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.