Șuncă Glazurată Cu Ananas
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă șunca glazurată cu ananas. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 583 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de cireșe maraschino, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Șuncă De Ananas Glazurată, și Plăcintă Cu Ananas Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Coaceți la 325 de ore timp de 1-1/2 ore.
Într-o cratiță mare, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Periați șunca cu o parte din glazură; coaceți 30-60 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 140 de kilograme, perindând ocazional cu glazura rămasă.