Șuncă din Caraibe și supă de fasole neagră

Șuncă din Caraibe și supă de fasole neagră ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, conserve de roșii, porumb de sâmbure și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Neagră Din Caraibe, Supă de fasole neagră și cartofi dulci din Caraibe, și Pizza Cu Fasole Neagră Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați cratița de 3 litri cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti ceapa in cratita la foc mediu 2-3 minute sau pana cand este crocanta.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 15 minute, amestecand ocazional.