Șuncă de țară și sos cu ochi roșii
Șuncă de țară și sos cu ochi roșii este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 6 porții. O porție conține 598 calorii, 50g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șuncă de țară, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un sos foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt Șuncă de țară și sos cu ochi roșii, Mazăre cu ochi negri cu șuncă de țară, și Sos De Țară (Sos De Cremă).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați grăsimea din șuncă și faceți. Când grăsimea este redată, adăugați fripturile de șuncă și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți șunca din tigaie și puneți-o deoparte pe o farfurie și păstrați-o caldă. În tigaie, adăugați cafeaua și apa și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei.
Adăugați untul și cubul de bulion și amestecați pentru a încorpora.
Serviți sosul peste fripturile de șuncă pe grâu.