Șuncă De Țară
Sunca de țară este o fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 344 calorii. Dacă aveți la îndemână biscuiți, oțet de cidru, șuncă de țară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șunca într-un recipient mare.
Adăugați apă pentru a acoperi și înmuiați 24 de ore.
Scurgere. Frecați șunca de 3 până la 4 ori în apă rece cu o perie rigidă și clătiți bine.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, într-o tigaie mare.
Se toarnă oțet peste șuncă; se presară cu cuișoare. Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 4 ore sau până când termometrul pentru carne înregistrează 14
Scoateți din cuptor și răciți ușor. Feliați șunca și serviți cu biscuiți fierbinți.