Șuncă De Paște Glazurată Cu Mandarină Cu Morcovi Pentru Copii

Șuncă De Paște Glazurată Cu Mandarină Cu Morcovi Pentru Copii
Sunca de Paște glazurată cu mandarină cu morcovi pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 1168 calorii, 68G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. 101 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați apă, bețișoare de scorțișoară, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Morcovi Glazurați Pentru Copii, Morcovi Glazurați Pentru Copii, și Morcovi Glazurați Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți șunca într-o tigaie mare de prăjire, cu partea grasă în sus. Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți șunca cu tăieturi pe piele, la aproximativ 2 inci distanță și adâncime de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați în diagonală tăieturile pentru a forma un model de diamant; condimentați carnea generos cu sare și piper. Se toacă aproximativ 8 frunze de salvie și se pune într-un bol; se amestecă cu uleiul pentru a face o pastă. Frecați uleiul de salvie peste șuncă, fiind sigur că veți obține aroma în toate fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți șunca timp de 2 ore. Acum există o mulțime de timp pentru a scoate glazura de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți o cratiță la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bucățile de unt, mandarine, suc de mandarină, zahăr brun, apă și condimente. Gătiți încet lichidul până la o glazură siropoasă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
UmărUmăr
MandarinăMandarină
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
După ce șunca a mers câteva ore, turnați glazura de mandarină peste tot, cu bucățile de fructe și toate. Împrăștiați frunzele de salvie rămase deasupra și lipiți șunca înapoi în cuptor și continuați să gătiți timp de 11/2 ore, bătând cu sucurile la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
MandarinăMandarină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Împrăștiați morcovii în jurul șuncii și înveliți în glazura de mandarină. Lipiți șunca încă o dată înapoi în cuptor și gătiți pentru ultimele 30 de minute, până când morcovii sunt fragede, șunca este întunecată și crocantă, iar totul strălucește cu o glazură zaharoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați șunca pe o tăietură pentru a se odihni înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Serviți morcovii și glazura de mandarină pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista