Șunca de Paște glazurată cu mandarină cu morcovi ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție conține 728 calorii, 53G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 4,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți morcovi, bețișoare de scorțișoară, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu partea grasă în sus. Folosind un cuțit ascuțit, marcați șunca cu tăieturi pe piele, la o distanță de aproximativ 2 inci și la o adâncime de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuțit
4
Tăiați diagonal tăieturile pentru a forma un model de diamant; condimentați carnea generos cu sare și piper. Tăiați aproximativ 8 frunze de salvie și puneți-le într-un castron; se amestecă cu uleiul pentru a face o pastă. Frecați uleiul de salvie peste șuncă, asigurându-vă că veți obține aroma în toate fantele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Carne
șuncă
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți șunca timp de 2 ore. Acum este suficient timp pentru a scoate glazura de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Puneți o cratiță la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bucățile de unt, mandarine, suc de mandarină, zahăr brun, apă și condimente. Gătiți încet lichidul până la o glazură siropoasă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Zahăr Brun
Mandarină
Unt
Condimente
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
3
După ce șunca a mers câteva ore, turnați glazura de mandarină peste tot, cu bucățile de fructe și toate. Împrăștiați frunzele de salvie rămase deasupra și lipiți șunca înapoi în cuptor și continuați să gătiți timp de 11/2 ore, ungând cu sucurile la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Mandarină
Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Împrăștiați morcovii în jurul șuncii și înveliți în glazura de mandarină. Lipiți din nou șunca înapoi în cuptor și gătiți timp de 30 de minute, până când morcovii sunt fragede, șunca este întunecată și crocantă, iar totul strălucește cu o glazură zaharoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Morcov
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Puneți șunca pe o tăietură pentru a se odihni înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Serviți morcovii și glazura de mandarină pe lateral.
Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru șuncă de Paște. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșu, un roșu deschis ca pinot noir va face. Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.