Șuncă De Oraș Glazurată Cu Arțar
Șuncă de oraș cu glazură de arțar este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 100 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de melasă, scorțișoară măcinată, coadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fata Orașului " Brown City Jambalaya, Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar, și Șuncă Glazurată De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Așezați șunca în punga cuptorului sau înfășurați-o bine cu folie și puneți-o pe setul de rafturi într-o foaie de copt cu margini.
Se transferă la cuptor și se gătește până când șunca ajunge la 120 F în centru aproximativ 2 1/2 ore.
Între timp, combinați siropul de arțar, melasa întunecată, muștarul și scorțișoara într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional până când este gros și siropos, aproximativ 15 minute.
Când șunca a ajuns la 120 km F, scoateți-o din cuptor și desfaceți-o. Vopsiți cu 1/3 de sos, creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade și coaceți 5 minute. Vopsiți cu încă 1/3 glazură și coaceți până când sunt crocante și strălucitoare, cu 10 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și vopsiți cu glazura rămasă. Cort cu folie și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere și servire.