Șuncă De Miere-Portocală
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Șuncă de miere-portocală ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, jumătate de șuncă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Radeți 1 lingură de coajă din portocală; stoarceți sucul.
Se amestecă coaja și sucul cu miere și muștar într-un castron mic. Perforați suprafața șuncii la intervale de 2 inci cu frigărui de metal; așezați într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă de 2 galoane.
Se toarnă miere peste șuncă; sac de etanșare. Refrigerați 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 32
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Aruncați marinada. Introduceți cuișoare în șuncă. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Coaceți descoperit 1 oră. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu, astfel încât șunca să nu se rumenească.
Coaceți 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește 135 până la 14
Lăsați șunca să stea acoperită slab timp de 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.