Șuncă cu usturoi și portocaliu

Șuncă cu usturoi și portocaliu
Sunca cu usturoi si portocala este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 18 porții. Acest hor d ' oeuvre are 934 calorii, 82G de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, oregano, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Tăiați fante de 4 până la 5 (Adâncime de 1 inch) deasupra șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se presară uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se amestecă împreună usturoiul și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se toarnă amestecul uniform peste șuncă, frecând amestecul în fante. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 7 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
8
Friptură de porc cu citrice și usturoi: înlocuiți 1 (6 kilograme) friptură de umăr de porc cu OS (Boston butt) pentru șuncă proaspătă. Reduceți usturoiul la 3 linguri. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Boston FundulBoston Fundul
Friptură De PorcFriptură De Porc
șuncă Proaspătășuncă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Procedați conform instrucțiunilor, coaceți timp de 4 1/2 ore sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Face 6 până la 8 porții. Prep: 15 min.; Chill: 8 ore.;
12
Coace: 4 ore., 30 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista