Șuncă cu glazură de nuc
Sunca cu glazura de nuc este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 425 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, sos de soia lite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tarta Caramel-nuc cu glazura de ciocolata, Pătrate de ovăz de dovleac-nuc cu glazură de scorțișoară, și Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel.
Instrucțiuni
Se amestecă marmeladă, sos de soia și zahăr. Rezervați 1/4 cană pentru periaj pe șuncă.
Coaceți șunca conform instrucțiunilor de pe etichetă, perindând cu amestec de marmeladă rezervat în ultimele 20 de minute. Între timp, aduceți amestecul de marmeladă rămas la fiert în cratiță la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă nucile.
Se servește cu sos de marmeladă.