Șuncă cu glazură de Bourbon-cireșe

Șuncă cu glazură de Bourbon-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1236 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.15 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți boabe de piper, coadă de șuncă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă de pâine de cireșe îmbibată cu Bourbon cu glazură de vanilie, Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon, și Pâine dulce moale de cireșe cu glazură de cireșe-migdale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea de pe șuncă; tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la o distanță de 1 inch în model de diamant. Frecați boabele de piper peste suprafața șuncii; introduceți cuișoare în centrele de diamante.
Așezați șunca în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă grăsimea sau osul. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de cola, 2 linguri de bourbon și 1/4 cană de zahăr brun; se toarnă peste șuncă.
Coaceți neacoperit 2 ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare 15 minute.
În cratița de 1 litru, amestecați restul de 1/4 cană cola și restul de 2 linguri fiecare bourbon și zahăr brun.
Adăugați 2/3 cană de conserve. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand glazura este fierbinte si zaharul este dizolvat.
Ungeți glazura peste șuncă.
Coaceți cu 1 oră și 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F.
Transferați șunca în platoul de servire; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 30 de minute înainte de sculptură.
Grăsime degresată din picături în tigaie. Se amestecă restul de 1/2 cană de conserve în picături cu telul.
Transferați amestecul într-o cratiță.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Serviți glazura cu șuncă.