Șuncă cu glazură de Bourbon-cireșe

Șuncă cu glazură de Bourbon-cireșe
Șuncă cu glazură de Bourbon-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1236 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.15 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți boabe de piper, coadă de șuncă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă de pâine de cireșe îmbibată cu Bourbon cu glazură de vanilie, Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon, și Pâine dulce moale de cireșe cu glazură de cireșe-migdale.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Îndepărtați pielea de pe șuncă; tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la o distanță de 1 inch în model de diamant. Frecați boabele de piper peste suprafața șuncii; introduceți cuișoare în centrele de diamante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați șunca în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă grăsimea sau osul. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de cola, 2 linguri de bourbon și 1/4 cană de zahăr brun; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
OsOs
ColaCola
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți neacoperit 2 ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
În cratița de 1 litru, amestecați restul de 1/4 cană cola și restul de 2 linguri fiecare bourbon și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați 2/3 cană de conserve. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand glazura este fierbinte si zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
7
Ungeți glazura peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
8
Coaceți cu 1 oră și 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește 140 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Transferați șunca în platoul de servire; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 30 de minute înainte de sculptură.
11
Grăsime degresată din picături în tigaie. Se amestecă restul de 1/2 cană de conserve în picături cu telul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
12
Transferați amestecul într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
14
Serviți glazura cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista