șuncă cu cola
Sunca cu cola durează aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 30. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 694 de calorii, 59 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de zahăr brun, , cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați șunca de cola, șuncă de cola cu miere și șuncă de Paște glazurată cu cola și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Pune șunca într-o tigaie mică. Ungeți șunca cu cola. Cu scobitori lipiți pe șuncă niște inele de ananas, cam 4-5 inele.
Presărați niște zahăr brun pe inele. Cu scobitori, puneți câte o cireșă în fiecare gaură a inelului de ananas și apoi lipiți niște cuișoare în inele. Acoperiți-l cu folie.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute per kilogram de șuncă sau până când șunca atinge o temperatură internă de 140 de grade F. Se unge cu cola la fiecare 30 de minute în timpul gătirii.