Șuncă Cu Aragaz Lent
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Șunca cu aragaz lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 14%. Încercați Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aproximativ 1 1/2 căni de zahăr brun pe fundul vasului de gătit lent.
Așezați șunca cu partea plată în jos în aragazul lent - poate fi necesar să o tăiați puțin pentru a se potrivi. Folosiți-vă mâinile pentru a freca zahărul brun rămas pe șuncă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.