Șuncă condimentată și cu miere glazurată cu budincă de pâine savuroasă
Șuncă condimentată și miere glazurată cu budincă de pâine savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 3141 calorii, 237g de proteine, și 191g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, ouă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Budincă De Pâine Savuroasă, Budincă De Pâine Cu Dovleac Savuros, și Caserola De Budincă De Pâine Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru șunca glazurată condimentată și miere: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună mierea, frecați condimentele prăjite și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Miere
Cimbru
3
Așezați șunca pe o pungă de hârtie maro deschisă sau pe hârtie cerată pentru o curățare ușoară. Cu vârful unui cuțit de decojit înscrieți cu atenție un model de grilă de 1 inch în jurul exteriorului șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Ungeți întreaga suprafață a cărnii pe toate părțile cu o parte din amestecul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă la baza unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Așezați bețișoarele de țelină în fundul tigaiei și apoi așezați șunca deasupra țelinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Gatiti timp de 1 ora. La fiecare 15 minute, șuncă de ungere cu sucuri care se colectează în baza prăjitorului și a mierii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Baza
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli după dorință.
9
Pentru budinca de pâine savuroasă: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Folosind un cuțit zimțat, radeți părțile mai groase ale crustei de pe pâinea de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Pâine
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
11
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Întindeți cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini de 13 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din cuptor și puneți-l într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Cuptor
15
Într-o tigaie, topiți 4 linguri de unt la foc mare și gătiți, fără a agita, până devine maro de nuci, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Adăugați cimbru și gătiți timp de 10 secunde pentru a elibera parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
17
Se toarnă amestecul de ceapă peste pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
18
Adăugați 3/4 cană de parmezan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
19
Într-un castron mediu, bateți împreună laptele, ouăle și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
20
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lapte
21
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci cu restul de 1 lingură de unt. Aranjați pâinea prăjită uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
22
Turnați crema uniform peste pâine. Împrăștiați brânza albastră și restul de 2 linguri de parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Albastră
Sos De Roșii Hunt's®
Cremă
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
23
Coaceți până când pâinea este maro aurie și crocantă deasupra și o lamă subțire de cuțit introdusă în cremă iese aproape curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
24
Scoateți vasul din cuptor și lăsați să se răcească 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
25
Tăiați în porții individuale și serviți cald.
26
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Fenicul
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Puneți amestecul într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o mică moară de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fulgii de fenicul, coriandru, piper și chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Praf De Chili
Coriandru
Scorțișoară
Cafea
Fenicul
8 (U-12) Creveți
Condimente
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
28
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase. Păstrați amestecul de condimente într-un borcan de sticlă într-un loc răcoros și uscat sau congelați. * Vezi notele bucătarului