Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar

Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar
Șunca clasică coaptă cu glazură de arțar-muștar este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 816 calorii, 69G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, muștar dijon, jumătate de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curățați turtă dulce clasică cu glazură de arțar, Șuncă Cola cu glazură de arțar și muștar, și Somon Planked cu glazură de arțar-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați pielea dură, asemănătoare pielii, din șuncă (dacă o are; unele șuncă nu o vor face) și marcați grăsimea într-un model încrucișat. Puneți șuncă peste tot cu cuișoare, puneți-o într-o tigaie mare de prăjire și cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți (fără a atinge osul) înregistrează 135, aproximativ 20 de minute pe lb. sau 2 până la 2 1/2 ore în total, ungand ocazional cu orice sucuri acumulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
În timp ce șunca se coace, faceți glazura: într-un castron mediu, combinați zahărul brun, siropul de arțar și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți până se omogenizează. Când șunca mai are aproximativ 40 de minute de copt (temperatura internă va fi de 120 până la 125), periați generos pe toate părțile cu glazură. Continuați să coaceți până când șunca ajunge la 135 și glazura este bine rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista