Coacerea cu șuncă și sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, piper, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Sparanghel Și Șuncă Brânză, și Caserola De Sparanghel Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Amestecați șunca, ceapa, ardeiul gras roșu și sparanghelul în vasul de copt pregătit. Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, laptele, făina, parmezanul, tarhonul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Sparanghel
Parmezan
Tarhon
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Ouă
Lapte
Sare
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
4
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Se presară cu brânză Cheddar. Continuați să coaceți 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.