Șuncă Brânză Și Coacere De Legume

Șuncă Brânză Și Coacere De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți șuncă și legume. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 264 calorii. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheesy legume coace, Tortilla De Legume Cu Brânză, și Cheesy Chipotle Legume Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; adăugați legume congelate în apa de gătit doar pentru a dezgheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
ApăApă
2
Scurgeți; așezați amestecul într-o caserolă de 2 litri care a fost pulverizată cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Se amestecă smântână, lapte, o cană de brânză, șuncă, ceapă și usturoi; se amestecă în amestecul de paste în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PastePaste
LapteLapte
șuncășuncă
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați cu crutoane și brânză rămasă în ultimele 5 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista