Șuncă Afumată-Supă De Scoici
Smoky Bacon-scoici Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 305 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, sare, scoici înțepate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cartofi ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Scoici Și Slănină, Supă De Scoici De Bacon, și Supă De Scoici De Cartofi Dulci Cu Slănină.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu 6 minute sau până când este crocant.
Scurgeți slănina pe un prosop de hârtie și sfărâmați-o.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati 3 minute.
Se adaugă cartoful; se sotează 2 minute sau până se rumenesc ușor. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit. Se amestecă făina în amestecul de cartofi și se gătește 1 minut.
Adăugați suc de scoici și amestecați bine. Se amestecă laptele; gatiti la foc mediu-mic 11 minute sau pana se ingroasa si bubuie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 11 minute sau până când cartoful este fraged.
Scurgeți scoicile, rezervând 2 căni de lichid. Se amestecă scoicile și lichidul de scoică rezervat și se fierbe 2 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă pătrunjelul, piperul și sarea. Polonic în boluri; top cu bacon maruntita.