Ștrudele De Afine
Strudelele de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână filo, sare, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ștrudele Pentru Micul Dejun, Strudele Oktoberfest, și Ștrudele Cu Ciuperci De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat, aduceți afinele, 1/4 cană zahăr, amidon de porumb și un vârf de sare la fierbere. Coborâți focul și fierbeți 3 până la 4 minute, amestecând ocazional.
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie.
Acoperiți foile filo cu o bucată de folie de plastic și un prosop de hârtie umed.
Aranjați 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru cu partea scurtă cea mai apropiată de Dvs. (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu puțin unt. Se acoperă cu încă 2 foi de phyllo, perindând fiecare foaie cu unt.
Așezați un amestec de afine de 1/4 cană peste treimea inferioară a filoului cu unt, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul fundului și părților laterale. Îndoiți marginea inferioară a filoului peste amestecul de afine și pliați în lateral pentru a închide complet umplutura.
Rulați filoul pentru a forma un strudel, de aproximativ 4 pe 2 inci.
Transferați, cu cusătura în jos, în tava pregătită.
Ungeți blatul cu puțin unt și presărați cu zahăr. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați 2 orificii de aerisire peste partea superioară a strudelului. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți până se rumenesc și crocant, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un raft și răciți 20 de minute.