Șofran și morcov halva
Reteta șofran și morcov halva este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, zahăr brun, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scobit: Morcov Halvah Inghetata, Bruschetta de ceapă de primăvară și Halloumi cu salsa de morcov și șofran, și Înghețată Halva.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Combinați morcovul, laptele și șofranul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți până când cea mai mare parte a laptelui se evaporă (aproximativ 35 de minute), amestecând frecvent.
Adăugați migdale măcinate, zaharuri și ingredientele rămase. Gatiti la foc mic 20 de minute sau până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, amestecând aproape constant.