Șofran spaghete alla Carbonara
Șofran spaghete alla Carbonara ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.04 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 828 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, vin, un pătrunjel generos cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghetti Alla Carbonara, Spaghetti Alla Carbonara, și Spaghetti Alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șofranul într-un vas mic cu 1 cană de apă rece. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și lăsați-l să se absoarbă în timp ce apa de paste ajunge la fierbere, aproximativ 6 până la 8 minute.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți pastele la al dente. Atenție: rezervați o jumătate de cană de apă de gătit cu amidon chiar înainte de a scurge spaghetele.
În timp ce apa ajunge la fierbere, încălziți uleiul de măsline, 3 rotații ale tigaiei, la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți până la aproape crocant, 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul după 2 până la 3 minute și amestecați încă 2 până la 3 minute până când este parfumat. Se amestecă vinul și turmericul. Bateți ouăle cu apă de gătit cu amidon.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
Se toarnă apă de șofran peste paste și se amestecă pentru a se combina, se condimentează cu piper.
Adăugați jumătate de brânză și tot pătrunjelul, turnați ouă temperate și opriți focul. Aruncați spaghetele pentru a acoperi uniform în sos auriu. Se acoperă cu brânză suplimentară și se servește imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto