Șerbet Prăjit De Căpșuni-Zară
Șerbetul prăjit de căpșuni-zară este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, zahăr, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Șerbet De Căpșuni-Zară, Șerbet De Lapte De Căpșuni, și Șerbet De Căpșuni Din Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați căpșunile și zahărul într-o tigaie de copt de 13x9x2". Răzuiți semințele din boabele de vanilie și adăugați păstăi; aruncați pentru a combina. Prăjiți fructe de pădure, amestecând ocazional, până când sucurile clocotesc, 15-20 de minute.
Aruncați capsula. Pur fructe de padure, Zara, smantana si sare intr-un blender pana se omogenizeaza. Procesați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați șerbetul într-un recipient etanș și congelați până când este gata de servire.
Faceți înainte: șerbetul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.