Șerbet De Pepene Verde
Pepene verde Sherbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 906 calorii, 7g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 84 de fani. Dacă aveți gelatină, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Sherbet Pepene Verde, Șerbet De Pepene Verde, și Pepene Verde Afine Sherbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pepenele verde, zahărul, sucul de lămâie și sarea într-un bol mare de amestecare; amestecați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și frigider timp de 30 de minute.
Amestecați amestecul într-un blender până se omogenizează; reveniți la castron.
Se toarnă apa rece într-o cratiță.
Presărați gelatina peste apa rece; lăsați să stea 1 minute.
Așezați cratița la foc mic; gatiti timp de 2 minute. Se amestecă amestecul de gelatină în amestecul de pepene verde amestecat.
Adăugați smântâna grea; bateți cu un mixer electric de mână la viteză medie până când amestecul este pufos.
Transferați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "soft-serve".
Transferați înghețata într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.