Șerbet De Pepene Galben

Șerbet De Pepene Galben
Șerbetul de pepene galben ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie din carton, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Șerbet De Pepene Galben, Șerbet De Pepene Galben, și Șerbet De Pepene Galben.

Instrucțiuni

1
Combinați pepene galben, îndulcitor și suc de lămâie într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pepene GalbenPepene Galben
îndulcitorîndulcitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați gelatina peste apă rece într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Se adaugă în amestecul de pepene galben, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
5
Adăugați iaurtul, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
6
Se toarnă amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci; congelați până aproape ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
7
Transferați amestecul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos. Puneți amestecul înapoi în tigaie; congelați până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
8
Scoateți în 5 feluri de mâncare individuale pentru a servi.
9
Garnisiți fiecare porție cu o pană de pepene galben, dacă doriți (pană de pepene galben nu este inclusă în analiză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista