Șerbet De Pepene Galben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați șerbetul de pepene galben. Această rețetă face 10 porții cu 127 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, apă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Șerbet De Pepene Galben, Șerbet De Pepene Galben, și Șerbet De Pepene Galben.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când amestecul de zahăr se răcește complet, amestecând ocazional.
Puneți pepene galben, vodcă și suc într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de pepene galben printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Adăugați amestecul de zahăr și smântână în amestecul de pepene galben; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de pepene galben în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.