Sorbetul de nucă de cocos Mango este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă din cartea de bucate Muy Bueno are 1 fani. Un amestec de mango, extract de nucă de cocos, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Nucă De Cocos Mango, Sorbet de nucă de cocos cu Mango, și Sorbet Rapid De Mango-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.