Șerbet de lime de casă
Șerbetul de lime de casă durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 50 de cenți per porție. Acest desert are 223 de calorii, 3 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de colorant alimentar, zahăr, topping de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și șerbetul de lămâie făcut în casă, șerbetul de lămâie și șerbetul de var.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele și zahărul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si amestecul ajunge la 175°. Dă la rece până se răcește.
Adăugați sucul de lămâie, coaja și colorantul alimentar, dacă doriți. Congelați într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați șerbet într-un 2-1/2-qt. recipient congelator. Se lasa sa se inmoaie putin; îndoiți toppingul bătut. Congelați cel puțin 4 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Sherbet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "