Șapte-Supă De Legume

Șapte-Supă De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de șapte legume. Această rețetă face 10 porții cu 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ciupituri de fulgi de piper, napi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați supa de legume, cum se face supa de legume mix, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Dieta cu supă de legume și o supă Google Stau cu Emeril pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați restul de legume și sarea măsurată, amestecați pentru a combina și acoperiți cu un capac etanș. Gatiti, amestecand la fiecare 5 minute, pana cand legumele incep sa se inmoaie, dar inca isi pastreaza forma, aproximativ 20 de minute in total.Creșteți focul la mediu, adăugați bulionul, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede cu furculița, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați sucul de lămâie măsurat, rozmarinul și ardeii iute sau fulgii de piper (dacă utilizați) și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare suplimentară și suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista