Șalotă înăbușită și legume de toamnă cu sos de vin roșu
O porție conține 396 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă $3.77 pe portie se încadrează în bugetul dvs., eșalotă fiert și legume toamna cu sos de vin roșu ar putea fi un super fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de dafin, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, Vin roșu fiert coaste scurte cu legume de toamnă zdrobite, și Pui fiert cu vin cu șalotă și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și morcovi; saut timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați ciuperci și păstârnac; saut 10 minute.
Adăugați 1 cană sos de vin roșu, rozmarin și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin cimbru); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Stropiți legumele cu sosul de vin roșu rămas.
Combinați pătrunjelul și usturoiul într-un castron mic; presărați peste fiecare porție.
(Totalurile includ sos de vin roșu)