Şuncă la cuptor cu glazură de muştar cu ananas
Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 344 g de proteine , 77 g de grăsimi și un total de 3401 de calorii . Această rețetă servește 1 și costă 27,03 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 21 de fani. Dacă aveți zahăr brun, zahăr brun, inele de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Corned Beef Ribs cu zahăr brun și glazură de muștar , Galette de mere și nuci prăjite cu glazură de muștar-arțar și șuncă cu bourbon, melasă și glazură de nuci pecan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți sucul de ananas, zahărul brun și muștarul uscat într-un castron până când zahărul brun s-a dizolvat.
Puneți șunca într-o tavă de copt cu partea tăiată în jos și aranjați rondele de ananas și cireșele maraschino pe șuncă; asigurați cu scobitori dacă este necesar. Împingeți cuișoarele în șuncă și ungeți șunca și fructele cu glazură de suc de ananas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când glazura s-a copt pe șuncă, 1 1/2 până la 2 ore; ungeți cu glazură la fiecare 30 de minute.
Porniți broilerul cuptorului.
Prajiti sunca pana cand glazura formeaza o crusta si feliile de ananas se rumenesc, aproximativ 5 minute.