Şuncă glazurată cu zahăr
Sugar-Glazed Sun ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 14 și costă 2,78 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 361 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, muștar, oțet de cidru și șuncă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum zahăr brun și muschi de porc glazut cu balsamic , broaște biscuite cu zahăr brun și zahăr condimentat și morcovi glazuți cu agave .
Instrucțiuni
Scoateți șuncă aproximativ 1/2 inch. adânc cu un cuțit ascuțit.
Pune șunca pe un grătar într-o tavă mică de copt.
Coaceți la 325° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când un termometru arată 140°.
Într-un castron mic, combina zahărul brun, muștarul și suficient oțet pentru a face o pastă groasă. În ultima oră de coacere, ungeți glazura pe șuncă la fiecare 15 minute.