Şuncă de Crăciun
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, șunca de Crăciun ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,77 USD per porție , primești o garnitură care servește 8. O porție conține 716 calorii , 12 g de proteine și 41 g de grăsimi . 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper măcinat, șuncă, muștar dijon și spălat cu ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cringle Christmas Crack (Cel mai bun crack de Crăciun vreodată!) , Biscuiții Divine Christmas Candy Cane și A Christmas With Peking Duck sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți șunca într-o tigaie de prăjire și tăiați-o ușor cu un cuțit ascuțit de jur împrejur. Amestecați muștarul, marmelada și piperul negru într-un castron mic cu o lingură. Ungeți amestecul de muștar peste tot exteriorul șuncii, frecându-l în carnea tăiată.
Coaceți șunca timp de 20 de minute apoi scoateți-o din cuptor.
Folosind 2 cutii de rulouri semilunare, desfășurați aluatul pentru semilună, dar nu le separați în bucăți. Apăsați bucățile perforate împreună pentru a menține aluatul în formă dreptunghiulară. Puneți-le peste șuncă apăsând marginile aluatului împreună pentru a acoperi șunca complet cu aluatul. Puneți orice margini libere sub partea inferioară a șuncii în tava de prăjire.
Așezați ultima bucată de cutie de aluat pe o placă de tăiat și tăiați câteva forme de sărbători cu formele pentru prăjituri. Frunzele de Holly sunt frumoase. Aranjați frunzele de aluat într-o grămadă drăguță pe șuncă cu aluat.
Ungeți aceste forme cu spălat de ou.
Întoarceți șunca la cuptor și coaceți încă 20 de minute până când șunca este încălzită și aluatul de semilună este gătit și rumenit.