Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați învelișurile scurte de coaste de la 'Family Table. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1387 calorii, 48G de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Un amestec de kimchi, ghimbir, împachetări și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Frittata de primăvară de la masa familiei, Maialino Marinara de la masa familiei, și Miel Bolognese de la masa familiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția scallionilor, într-un blender și procesați până se omogenizează.
Transferați într-un castron mare și amestecați scallions. Reglați zahărul și / sau sosul de soia după gust, dacă este necesar.
Feliați coastele scurte peste Bob în benzi subțiri, de aproximativ 1/3 inch grosime. Se amestecă carnea de vită în marinată și se amestecă bine. (Carnea de vită poate fi refrigerată, bine acoperită, timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore sau congelată până la 1 lună.)
Aduceți carnea la temperatura camerei înainte de a găti. Într-o tigaie mare antiaderentă, căutați carnea, în loturi, la foc mare, 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și mediu-rare.
Răspândiți fiecare frunză de salată cu o cantitate mică de pastă de fasole, dacă utilizați. Umpleți cu orez, legume, kimchi și carne de vită, pliați într-un pachet, aranjați pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.