întâmpinarea primului îngheț: supă de linte condimentată cu roșii de moștenire prăjite

întâmpinarea primului îngheț: supă de linte condimentată cu roșii de moștenire prăjite
Nevoie de o curs principal fără gluten? întâmpinarea primului îngheț: supa de linte condimentată cu roșii de moștenire prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 813 calorii, 71G de proteine, și 40g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, frunze de dafin, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Încercați Roșii de moștenire prăjite în Fontina, Roșii De Moștenire Prăjite Slabe, și Roșii De Moștenire Umplute Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă linte într-un bol mare de amestecare și se acoperă cu apă fierbinte cu doi centimetri. Se amestecă oțetul, se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă lintea să se înmoaie timp de opt până la douăsprezece ore. După ce s-au înmuiat timp de opt până la douăsprezece ore, scurgeți apa și clătiți-le bine.Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit. Aranjați roșiile și vinetele pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline și prăjiți la 425 de grade Fahrenheit timp de aproximativ treizeci de minute sau până când roșiile încep să se caramelizeze.Topiți ghee într-o oală cu fund greu și amestecați ceapa. Se prăjește ceapa în ghee până se înmoaie și devine translucidă, șase până la opt minute, apoi se amestecă muștar, chimen și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă bulionul de pui în oală peste ceapă și se amestecă lintea înmuiată. Acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ douăzeci de minute. Odată ce lintea este fragedă, amestecați roșiile prăjite și vinetele și continuați să fierbeți, acoperite, încă douăzeci până la douăzeci și cinci de minute.După douăzeci până la douăzeci și cinci de minute, opriți focul, amestecați varza și acoperiți. Lăsați varza să se ofilească sub căldura ambientală a supei. Condimentați supa după gust cu sare de mare nerafinată (vezi sursele), piper negru măcinat grosier și ulei de măsline suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KaleKale
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista